SUP LESSEN

Leer onder leiding van onze SUPPERCREW de fijne kneepjes van het SUPPEN. Ben jij na de SUP-les net zo enthousiast als wij over deze sport en wil je bij ons een SUP kopen? Dan krijg je het bedrag van de SUP-les terug! *

Wij hebben verschillende SUP-lessen voor iedereen. Voor de beginner, de gevorderde, de relaxte SUPPER, maar ook voor de ervaren fanatieke SUPPER. Daarnaast geven wij ook yogalessen op het SUPBOARD. Meer nieuws en data volgen aan het begin van het nieuwe watersportseizoen 2021.

Onze gediplomeerde SUP-instructeurs staan graag voor je klaar met de nieuwste SUPS van Spinera. Wil je een privéles of juist met een groep vrienden of collega’s een SUP-les volgen? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan sowieso contact op met onze SUPPERCREW om de mogelijkheden te bespreken.

TOERTOCHTEN & EVENEMENTEN

In de directe omgeving organiseert onze SUPPERCREW wekelijks toertochten in de buurt van Warmond. Iedere tocht is anders. De tochten gaan over kleine slootjes, dwars door de weilanden, maar wij organiseren ook tochten over De Kaag, Het Joppe en naar Leiden. Een aanrader voor iedere watersportliefhebber!

Nieuwe data en nieuwe toertochten volgen aan het begin van het nieuwe watersportseizoen van 2021. Het eerste evenement dat wij in 2020 hebben georganiseerd was de SUPpertjesdagen. Doordat de Schippertjesdagen dit jaar helaas niet konden plaatsvinden door de corona-maatregelen leek ons dit een gaaf alternatief programma! De enthousiaste reacties van de deelnemers waren geweldig! We hebben hierdoor nog meer zin gekregen in het organiseren van bijvoorbeeld een SUP-race rond de Kaag. Check de website, Facebook en Instagram voor het laatste nieuws!

SPORTIEVE FEESTJES

SUPPEN is een heerlijk ontspannen, sportieve buitenactiviteit om alleen of samen met vrienden of collega’s te genieten van het water. Het leuke is dat het bij deze populaire sport sowieso verstandig is om 1,5 meter afstand te houden, omdat je anders met de peddels en de boards tegen elkaar botst. Juist daarom is SUPPEN nu een goed idee voor een sportieve groepsactiviteit, zoals een bedrijfsuitje, teambuilding, een ondernemersbijeenkomst, vrijgezellenfeest en kinderpartijtjes. Ook kinderen vinden SUPPEN hartstikke leuk!

Wij organiseren graag ook jouw feest, inclusief hapje, drankje en eventueel aanvullende activiteiten!